Gezichtsbehandelingen

Hieronder zijn diverse behandelingen omschreven. Belangrijk is dat de huid krijgt wat deze nodig heeft en daarvoor kunnen we ook een combinatie maken van een aantal behandelingen en producten voor thuisgebruik. Al naar gelang wat je zelf belangrijk en prettig vind.

Je kunt zelf aangeven wat belangrijk voor je is:

  • Ontspanning
  • Huidverzorging
  • Huidverbetering.

Kortom, we kunnen een behandeling helemaal op maat maken.
In overleg bepalen we de inhoud van de behandeling en krijg je advies over de producten.

IMG_1466

DE BEHANDELINGEN ESSENTIAL BEAUTY:          

ABSOLUTE HYDRATION 

Volledig verfrist krijgt je huid haar zachtheid en helderheid weer terug. Je gezicht voelt niet meer strak of trekkend, maar is weer gehydrateerd en heeft een vitale gloed.

 
ACNICONTROL

Een zuiverende behandeling tegen imperfecties. Je huid is zichtbaar egaler en je hebt weer een frisse uitstraling..

 
BEAUTY ENHANCER

Waar heeft je huid behoefte aan: vocht, voeding, verzachting of zuivering? Na een professionele analyse van je huid, kiezen we de behandeling die bij je past. Je huid ziet er weer stralend uit na deze behandeling met onder andere een scrub, een masker en een massage.

 
COCOON NUTRITION

Een speciale cocoon facial repareert en voedt de droge huid. Het exclusieve thermomasker vult je huid met ultrageconcentreerde actieve bestanddelen en biedt een ontspannend verwarmend effect. De huid is weer beschermd, gevoed en zeer comfortabel.

 
EXPRESS

Deze behandeling voedt je huid met geconcentreerde actieve bestanddelen die onmiddellijk zichtbare resultaten opleveren. Je huid hervindt zijn oorspronkelijke schoonheid en wordt weer ontspannen en stralend.

 
EXTREME PURETY

Een intensieve reiniging en regulering, voor de vette of gecombineerde huid.

 
INFINITE GENTLENESS

Een sluier van zachtheid, voor de gevoelige of rode huid.

 
INTENSE NUTRITION

Een rijkdom aan voedingsstoffen voor de droge huid.

 

 

DE BEHANDELINGEN ANTI-AGE & RADIANCE:

HYDRA-MINERAL

Een revolutionaire verzorging met een overdaad van oligo-elementen, waaronder Calcium, Magnesium en Potassium, kortom een echte Mineral Boost voor alle huidtypen welke de huid hydrateert en energie geeft. Deze behandeling vult aan wat je huid tekort komt.

ABSOLUTE YOUTH

Een geheel nieuwe en intensieve anti-aging solution ter bestrijding van rimpels en slappe huid. De vullende en gladmakende werking vermindert zichtbaar de tekenen van veroudering. Door een persoonlijk afgestemde herstructureringsmassage verminderen je rimpels en ontspannen je gelaatstrekken. Resultaat: je gezicht krijgt zijn jeugdige uitstraling terug.


CELLULAR RENEWAL

Deze regeneratieve verzorging, speciaal ontwikkeld voor de rijpe, doffe en slappe huid, is rijk aan mariene AHA en enzymen. Het stimuleert een intense celvernieuwing, waardoor je huid weer stralend en ‘nieuw’ wordt. Ervaar het verbluffende effect!


FIRM & LIFT

Deze uitgebreide behandeling helpt de huid om zijn veerkracht te herstellen en is daardoor ideaal voor iedere huid die wat extra versteviging kan gebruiken. De kern van deze behandeling bestaat uit uitzonderlijk effectieve mariene ingrediënten, in combinatie met massagetechnieken die rimpels tegengaan en de huid verstevigen.


ENERGY & RADIANCE

Deze verzorging geeft het afweermechanisme van de gestreste en verstikte huid een boost, door gebruik te maken van een hoge concentratie mineralen, sporenelementen en vitamines. Je huid is weer sterk, glad en beschermd tegen invloeden van buitenaf.

 

BINDWEEFSELMASSAGE

Door de bindweefselmassage te combineren met een behandeling kun je de huid aanzienlijk verbeteren. Het is een intensieve massage die soms pijnlijk kan zijn en die eventueel gecombineerd kan worden met pincements. Onder andere worden collagene en elastine vezels hierdoor weer meer aangemaakt waardoor de huidstructuur zal verbeteren. De doorbloeding van de huid zal verbeteren, voedings-en afvalstoffen worden beter aan-en afgevoerd en de zuurstoftoevoer word verbetert wat resulteert in een egale, gezonde, stralende en jonger oogende huid. Door de behandeling in kuurverband toe te passen zul je een sneller resultaat kunnen boeken. Natuurlijk is de behandeling ook los te boeken.