Real peel

De Real Peel fruitzuur peeling is een ideale behandeling om de huid eens lekker op te frissen. Een Real Peel behandeling geeft je snel weer een fris, jong, strak, stralend en gezond uiterlijk. 
En wees eerlijk; wie wilt dat nu niet? Daarnaast is de Real Peel fruitzuur peeling een goede behandelmethode voor huidproblemen als acné, oppervlakkige littekens en pigmentvlekken. De Real Peel is een peeling op basis van glycolzuur waarbij de huid gestimuleerd wordt tot nieuwe celaanmaak. Een glycolzuur peeling is de aangewezen manier om de huid gladder, gezonder, steviger te maken en eventueel aanwezige pigmentvlekken te verzachten. Glycolzuur, dat afkomstig is uit suikerriet, heeft in de geneeskunde de meeste aandacht gekregen omdat het van alle fruitzuren de kleinste molecuul is. Hierdoor kan het beter en efficiënter in de huid dringen en zodoende uiteindelijk meer spectaculaire veranderingen teweeg brengen dan alle andere fruitzuren.

 

 

 

img_1624

 

 

 

Biologische Bio-Peeling / kruidenpeeling

De Bio-Peeling (kruidenpeeling) is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken. De kruidenpeeling  bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.
De Bio Peeling (kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Bio-Peeling (kruidenpeeling) behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.