img_5229

We zijn weer open!!

 Vanaf vandaag 18 mei zijn we eindelijk weer geopend en mogen we ons geliefde vak weer uitoefenen!! Wat hebben we het en jullie gemist!!
We plannen de afspraak nog iets ruimer in dan we normaal gesproken al deden en vragen je om het COVID-19 hygiëneprotocol 
door te nemen voordat je de praktijk betreed. Heb jijzelf of een huisgenoot COVID-19 gerelateerde klachten dan zullen we de afspraak kosteloos verzetten.
Verder wijzigt er weinig in onze behandelwijze en de manier van schoonmaken aangezien we dit al volgens het protocol uitvoerden.
We hopen je snel weer (in goede gezondheid) te zien, spreken en te mogen behandelen!!

 

 

NIEUW!!!!! 

Microneedling / DermaPlusPen

 

Vanaf nu bij ons te boeken!!

Microneedling

dermapluspen-11

 

Microneedling, ook wel skin needling genoemd, is een cosmetische behandeling waarbij er minuscule “gaatjes” in de huid worden gemaakt met behulp van de DermaPlusPen.
Deze miniscule gaatjes zie je met het blote oog niet, maar zijn er zeker wel! De DermaPlusPen is een apparaat met gesteriliseerde, fijne naalden, welke aangepast wordt aan het huidtype, verdraagzaamheid en huidconditie. Deze naaldjes gaan heel snel (loodrecht) op en neer in de naaldmodule en maken de huid effectief “open”. Het apparaat creëert micro-laesies op de bovenste laag van de huid, die de huid stimuleren te regenereren, waardoor de productie van nieuw collageen en elastine in de huid wordt geactiveerd. De fibroblasten (bindweefselcellen) worden geprikkeld en gestimuleerd tot vernieuwing, wat zorgt voor de aanmaak van elastieke & collageen.

Na de behandeling zie je een mooie glow en voel je ook wel dat er daadwerkelijk iets aan én met je huid is gebeurt, maar het echte effect van de behandeling kan een aantal maanden duren.Na een kuur van gemiddeld 4-6 behandelingen zal het effect van de lange termijn zichtbaar zijn de aangezien de huid tijd nodig heeft om collageen en elastine aan te maken.

Tijdens de behandeling met de DermaPlusPen kun je een tintelend gevoel ervaren.  De naalden die bij microneedling worden gebruikt brengen geen schade aan de huid. Na de behandeling kan er een ​​tijdelijke roodheid te zien zijn die binnen een paar uur zal verdwijnen. Door gebruik te maken van ampullen tijdens de microneedling behandeling zullen de werkzame stoffen hiervan veel dieper in de huid hun werk kunnen doen en wordt de opname hiervan met zo’n 80% verhoogd! 

De behandeling is in sommige gevallen ook goed te combineren met microdermabrasie of (fruitzuur) peelings. Dit is afhankelijk van de huidconditie en wordt per huid,wensen en mogelijkheden bekeken en aan de hand daarvan maken we een behandelplan.

Microneedling vermindert rimpels, fijne lijntjes, littekens, beschadiging door de zon, verbetert de huidskleur en het weefsel en zorgt voor een vollere en gladdere huid. Omdat de behandeling het vermogen van de huid om zichzelf te repareren verbetert door middel van de productie van nieuw collageen en elastine, zijn binnen korte tijd uitstekende resultaten te zien. Het resultaat is een stevigere en jongere huid met een geheel veilige methode. Micro needling is een ware make-over voor de huid en is dé methode om je huid te verbeteren en te laten stralen.

 

Te boeken vanaf:

€65,- per zone (bijvoorbeeld voorhoofd / neuslippenplooi, bovenlip) inclusief ampul 35 minuten 
€95,- voor het hele gezicht inclusief ampul 60 minuten 

 

 

 

 

 

img_4507

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand.

 We maken gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!

 

WAAROM KIEZEN VOOR ELLEEBANA ONE SHOT LASH LIFT?

• Voor perfect gepositioneerde wimpers op de siliconen rod, voor betere en natuurlijke resultaten.
• Resultaat van gemiddeld 6 weken!
• Een comfortabele en zeer betaalbare behandeling.
• Laat natuurlijke wimpers langer lijken.
• Mogelijk om wimpers te liften maar ook te relaxen.
• Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers.
• Formaldehyde-vrij.
• Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem!
• Geschikt voor lange en korte wimpers.
• Hygiënisch en elke behandeling verse ingrediënten!
• GÉÉN gebruik van schildjes, pads of klemmetjes!
• Erg comfortabel, zeker niet pijnlijk!!
• Niet getest op dieren!

 


    img_4510

Te boeken voor €49,50 inclusief verven van de wimpers.

 

 

 

Last van je voeten?

 

10620718_783622831680420_4220353774206061252_n

Dan kun je ook bij ons terecht.
Als Medisch Pedicure verzorg ik de nagels en de nagelomgeving en verwijder ik
overtollig eelt en eventuele likdoorns.
Ook behandel ik kloven, eeltranden, schimmelnagels en ingroeiende nagels.
Voor de behandeling van de diabetische en reumatische voet kun je ook bij ons terecht.
Wanneer je last hebt van een ingescheurde nagel, tenen die pijnlijk zijn
of andere klachten is er ook een oplossing door middel van
een nagelreparatie, nagelbeugel of orthese. 

IMG_0030

 Je bent altijd welkom voor een gratis voetencheck of advies!

IMG_1574