THALION LUXE TREATMENTS 

HYDRA-MINERAL

Een revolutionaire verzorging met een overdaad van oligo-elementen, waaronder Calcium, Magnesium en Potassium, kortom een echte Mineral Boost voor alle huidtypen welke de huid hydrateert en energie geeft. Deze behandeling vult aan wat je huid tekort komt.
 
 
CELLULAR RENEWAL

Deze regeneratieve verzorging, speciaal ontwikkeld voor de rijpe, doffe en slappe huid, is rijk aan mariene AHA en enzymen. Het stimuleert een intense celvernieuwing, waardoor je huid weer stralend en ‘nieuw’ wordt. Ervaar het verbluffende effect!

FIRM & LIFT

Deze uitgebreide behandeling helpt de huid om zijn veerkracht te herstellen en is daardoor ideaal voor iedere huid die wat extra versteviging kan gebruiken. De kern van deze behandeling bestaat uit uitzonderlijk effectieve mariene ingrediënten, in combinatie met massagetechnieken die rimpels tegengaan en de huid verstevigen.

ALGO ENERGIE 

Deze verzorging geeft het afweermechanisme van de gestreste en verstikte huid een boost, door gebruik te maken van een hoge concentratie mineralen, sporenelementen en vitamines. Je huid is weer sterk, glad en beschermd tegen invloeden van buitenaf.

COCOON THERMO 

WINTER GLOW 

DETOX SUMMER RELAX 

img_1209