Dr. Tadlea producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierextracten en zijn niet getest op dieren. Onze producten bevatten allemaal high-tech ingrediënten uit natuurlijke bron, die de huid alle benodigde bouwstenen geeft om tekorten aan te vullen, beschadigingen te herstellen en alle natuurlijke functies te optimaliseren.

Real peel

De Real Peel fruitzuur peeling is een ideale behandeling om de huid eens lekker op te frissen. Een Real Peel behandeling geeft je snel weer een fris, jong, strak, stralend en gezond uiterlijk.
En wees eerlijk; wie wil dat nu niet? Daarnaast is de Real Peel fruitzuur peeling een goede behandelmethode voor huidproblemen als acné, oppervlakkige littekens en pigmentvlekken. De Real Peel is een peeling op basis van glycolzuur waarbij de huid gestimuleerd wordt tot nieuwe celaanmaak. Een glycolzuur peeling is de aangewezen manier om de huid gladder, gezonder, steviger te maken en eventueel aanwezige pigmentvlekken te verzachten. Glycolzuur, dat afkomstig is uit suikerriet, heeft in de geneeskunde de meeste aandacht gekregen omdat het van alle fruitzuren de kleinste molecuul is. Hierdoor kan het beter en efficiënter in de huid dringen en zodoende uiteindelijk meer spectaculaire veranderingen teweeg brengen dan alle andere fruitzuren.

 

 

img_1624