Gezichtsbehandelingen

Hieronder zijn diverse behandelingen omschreven. Belangrijk is dat de huid krijgt wat deze nodig heeft en daarvoor kunnen we ook een combinatie maken van een aantal behandelingen en producten voor thuisgebruik. Al naar gelang wat je zelf belangrijk en prettig vind.

Je kunt zelf aangeven wat belangrijk voor je is:

  • Ontspanning
  • Huidverzorging
  • Huidverbetering.

Kortom, we kunnen een behandeling helemaal op maat maken.
In overleg bepalen we de inhoud van de behandeling en krijg je advies over de producten.

IMG_1466

 

THALION PREMIUM BEHANDELINGEN:       

ABSOLUTE HYDRATION 

Volledig verfrist krijgt je huid haar zachtheid en helderheid weer terug. Je gezicht voelt niet meer strak of trekkend, maar is weer gehydrateerd en heeft een vitale gloed.

 
 
 
 
COCOON NUTRITION
Een rijkdom aan voedingsstoffen voor de droge huid.
 
 
 
 
EXTREME PURETY

Een intensieve reiniging en regulering, voor de vette of gecombineerde huid.

 
INFINITE GENTLENESS

Een sluier van zachtheid, voor de gevoelige of rode huid.

 
ABSOLUTE YOUTH

Een geheel nieuwe en intensieve anti-aging solution ter bestrijding van rimpels en slappe huid. De vullende en gladmakende werking vermindert zichtbaar de tekenen van veroudering. Door een persoonlijk afgestemde herstructureringsmassage verminderen je rimpels en ontspannen je gelaatstrekken. Resultaat: je gezicht krijgt zijn jeugdige uitstraling terug.

 

 

 

.

THALION BASIC BEHANDELINGEN:

ACNICONTROL

Een zuiverende behandeling tegen imperfecties. Je huid is zichtbaar egaler en je hebt weer een frisse uitstraling..

EXPRESS

Deze behandeling voedt je huid met geconcentreerde actieve bestanddelen die onmiddellijk zichtbare resultaten opleveren. Je huid hervindt zijn oorspronkelijke schoonheid en wordt weer ontspannen en stralend.

BINDWEEFSELMASSAGE

Door de bindweefselmassage te combineren met een behandeling kun je de huid aanzienlijk verbeteren. Het is een intensieve massage die soms pijnlijk kan zijn en die eventueel gecombineerd kan worden met pincements. Onder andere worden collagene en elastine vezels hierdoor weer meer aangemaakt waardoor de huidstructuur zal verbeteren. De doorbloeding van de huid zal verbeteren, voedings-en afvalstoffen worden beter aan-en afgevoerd en de zuurstoftoevoer word verbetert wat resulteert in een egale, gezonde, stralende en jonger oogende huid. Door de behandeling in kuurverband toe te passen zul je een sneller resultaat kunnen boeken. Natuurlijk is de behandeling ook los te boeken.