Wie is Roos

 

Roos, geboren in 1976 en van kleins af aan al bekend met het beroep schoonheidsspecialiste. Als klein meisje lag ik bij mijn moeder op schoot te slapen terwijl zij de behandeling onderging. Al snel ging mijn interesse uit naar dit mooie beroep. Vanaf mijn 18e tot mijn 39e ben ik in de drogisterij -en parfumeriebranche werkzaam geweest. In 1994 ben ik de opleiding schoonheidsspecialiste & visagie gaan volgen bij Adry Hermans in Rotterdam.
In 1997 ben ik gestart met een praktijk aan huis voor huidverzorging waar ik het belangrijk vind dat jij centraal staat en we een moment voor jezelf  creëren. In de loop der jaren ben ik mijzelf steeds meer gaan verdiepen in dit mooie en uitdagende beroep en heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd om mijn kennis up-to-date te houden en uit te breiden. Nog steeds volg ik regelmatig bijscholingen om nieuwe technieken en specialisaties te leren en te kunnen toepassen, waardoor je nu terecht kunt voor zowel huidverzorging, huidverbetering, (medische) voetverzorging en massages (niet van erotische aard!).
Kortom, voldoende keuze om jezelf eens lekker in de watten te laten leggen..

Heb je vragen of wil je een afspraak plannen, bel gerust! Je bent altijd welkom voor vrijblijvend advies of een gratis voetencheck.
Tijdens de behandeling neem ik geen telefoon aan, maar wanneer je een berichtje achterlaat bel ik je zo snel mogelijk terug.

 

 

 

 

 

 

 

9e15ada2-a952-4dea-ad54-4b411f898d78